ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Η διαδικασία

10-20 Λεπτά

Ανώδυνη Διαδικασία

Το λίφτινγκ προσώπου περιλαμβάνει τη χρήση πολύ λεπτών βελονών που εισάγονται μέσα στο δέρμα σε διάφορα σημαντικά βελονιστικά σημεία του προσώπου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενεργοποιεί τα σημεία, να ξεμπλοκάρει την συσσωρευμένη ενέργεια τους, να αυξάνει την ροή του αίματος σε αυτές τις περιοχές με αποτέλεσμα να διεγείρεται και η παραγωγή κολλαγόνου που κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και “γεμίζει” τις ρυτίδες.

Μέσω της θεραπείας μεταφέρονται οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στους ιστούς με συνέπεια να βοηθούν στο να «φουσκώσει» το δέρμα, να απαλύνουν οι ρυτίδες και να σβήσουν οι γραμμές της έντασης.

Σε κυτταρικό επίπεδο αυτό βοηθάει το δέρμα στο να απομακρύνει αποτελεσματικά τα τοξικά απόβλητα και έτσι να διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα η ανάπλαση των κυττάρων.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι πάρα πολύ λεπτές καθώς επίσης χρειάζεται να εισέλθουν μόνο επιφανειακά μέσα στο δέρμα. Οι βελόνες παραμένουν στο πρόσωπο για περίπου 30 λεπτά και η όλη διαδικασία είναι πολύ χαλαρωτική.

Εδώ και αιώνες οι Ιάπωνες Βελονιστές χρησιμοποιούν τη διαδικασία για τη ανάπλαση του δέρματος. Η Ιαπωνική παράδοση προσφέρει μια ολιστική και αντί-γηραντική θεραπευτική προσέγγιση η οποία ουσιαστικά υποβοηθά την φυσική ικανότητα του δέρματος να θεραπεύει τον εαυτό του.

Για να φανούν τα οφέλη της αύξησης του οξυγόνου και της αιματικής ροής, συνιστάται ένας κύκλος  12 θεραπευτικών συνεδριών και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν καιρό. Οι θεραπευτικοί κύκλοι μπορούν να επαναληφθούν όσες φορές χρειάζεται, όπως επίσης μπορούν να προσαρμοστούν ανά ασθενή σε περίπτωση που χρειάζεται απλώς συντήρηση του αποτελέσματος.

Καλέστε μας για τυχόν απορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ